VITAMIN C PAHANG PHARMA

Vitamin C Pahang Pharma

599600_3935670798260_1088787073_n

1 Botol (100 biji tablet)

HARGA : RM 80 + PERCUMA KOS PENGHANTARAN

 

Vitamin C 1000mg (keluaran pahang Pharma) ini adalah antara produk Terhangat & ‘proven’/terbukti berjaya memulihkan pelbagai masalah kulit seperti jerawat, bekas jerawat, kulis kusam, kulit tidak sekata etc disamping menguatkan gusi dan gigi serta memberi fungsi menyihatkan tubuh badan dari dalam. 

375795_409462152434588_1236211619_n

6 Sebab kenapa anda perlu memiliki Vitamin C 1000mg ini

1. 100% asid ascorbic 1000mg,tnpa perisa atau pewarna tmbahan & tidak melekit
2. The Most Powerful Vitamin C 1000mg,antara Vitamin C TERBAIK keluaran Pahang Pharma
3. Tiada unsur keraguan dari segi halal.
4. Sebuah vitamin C dengan ketinggian 1000mg setiap capsule, sama seperti anda inject Vitamin C dalam badan untuk mencerahkan kulit.
5. Belum ada lagi stakat ni bagi feedback negatif. Vitamin C ni memang tiada side effect. Alhamdulillah.
6. 1 biji Vitamin 1000mg bersamaan dengan 12 Biji sunquick.

FUNGSI / KELEBIHAN VITAMIN C PAHANG PHARMA:

>> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

Fungsi lain Vitamin C Pahang Pharmacy 1000mg:

✔ Mempertingkatkan sistem pertahanan badan.
✔ Memguatkan dinding salur darah.
✔ Menolong pembentukan tisu gentian.
✔ Membantu pembentukan kartilej, tulang dan gigi yang sihat.
✔ Mengurangkan kedut pada kulit
✔ Membaiki parut pada kulit.
✔ mencegah penurunan payudara dan buttock
✔ menjadikan kulit lebih cerah
✔ menghilangkan jerawat dan pigmentasi.
✔ menjaga kesihatan otot dan mencantikkan/menghaluskan kulit.
✔ membantu penghasilan collagen
✔ melambatkan proses penuaan dan menghaluskan pori-pori pada kulit.

Siapa yang sesuai makan Vitamin C Pahang Pharma?

Lelaki dan Perempuan (12 tahun ke atas sahaja)
Ibu yang sedang mengandung.
Ibu yang menyusukan anak (air susu akan meningkat)
Tiada masalah untuk ambil ketika period.
318429_167960476674904_120722117_n
Cara Pengambilan/Pemakanan untuk kesan yang optimum
1. Makan 1 Biji sehari samaada selepas sarapan ataupun sebelum tidur.
2. Minum banyak air masak ( kalau boleh 2 liter = 8 gelas sehari) supaya Vitamin C yang dimakan boleh diserap secara optimum dan membuang toksin dalam badan.
3. Pastikan rehat anda cukup.
4. Jaga pemakanan, amalkan gaya hidup sihat.
5. Kalau boleh, kurangkan stress.
SOALAN YANG SERING MENJADI PERTANYAAN
PEBGGUNA VITAMIN C PAHANG PHARMA
S: Kandungan Vitamin C
J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist!

S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?
J: Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesanya.

S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?
J: Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, takda kesan buruk pape kan? Jadi jangan risau k.

S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?
J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.

S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?
J: Tak perlu. Ia hanya vitamin.

S: Mengandung boleh makan?
J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.

S: Menggemukkan?
J: Tidak 

TESTIMONI PENGGUNA 

269729_158998237571128_1799748584_n

VITAMIN C PAHANG PHARMA

268232_155967201207565_1892867255_n

BELI SEKARANG VITAMIN C PAHANG PHARMA DENGAN

KAMI !!!!!!

599600_3935670798260_1088787073_n

1 Botol (100 biji tablet)

HARGA : RM 80 + PERCUMA KOS PENGHANTARAN

 

 

beli-online

LANGKAH MUDAH BERURUSNIAGA DENGAN KAMI

LANGKAH 1. Bank In AKAUN BANK ( Masukkan duit ke akaun kami)

No Akaun MAYBANK Saya : 163019375665Nama Akaun : WAN FARANAQUIAH BT

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD : 13017020677297 NAMA AKAUN : WAN FARANAQUIAH BT 

BANK CIMB : 13020127138525 NAMA AKAUN : WAN FARANAQUIAH BT

LANGKAH 2.  SMS / Email / PM

CARA HUBUNGI SMS Kepada: Jie 0199858053 / whats app 0199858025 atau Email ke: imuslimhbm@gmail.com

NAMA PRODUK< jarak>  JUMLAH KUANTITI< jarak>  JUMLAH BAYARAN < jarak> MASA BANK IN< jarak> TARIKH BANK IN<jarak> NAMA BANK< jarak>NAMA ANDA< jarak>  ALAMAT ANDA< jarak> NO. TEL

Contoh : VITAMIN C PAHANG PHARMA, 1 SET, RM80, 17:45 01.01.2008 MAYBANK AHMAD ABDULLAH NO.12, JLN 13/2D, KAMPUNG SENTOSA, 43560 BANGI, SELANGOR 0123456789

Kami menggunakan perkhidmatan POS LAJU. Kebiasaannya 2-3 hari akan sampai. Sebarang pertanyaan dan soalan sila hubungi ; Jie 0199858053/ whats app 0199858025 ATAU email ke imuslimhbm@gmail.com Sila like facebook kami di link ini : imuslimshop.com