Set Wajah Madu Propolis Ekstrak Collagen D’HERBS

Set Wajah Madu Propolis Ekstrak Collagen D’HERBS

propolis

HARGA Set Wajah Madu Propolis Ekstrak Collagen D’HERBS : RM59.90

Miliki wajah cerah dan awet muda dengan Set Wajah Madu Propolis Ekstrak Collagen D’HERBS.

propolis6

Propolis atau Gaharu Lebah (sebutan melayu nusantara) adalah suatu zat yang dihasilkan oleh lebah madu peliharaan atau lebah liar. Dikumpulkan oleh lebah dari sejenis cairan pekat yang keluar dari pucuk daun-daun? muda dan batang-batang pohon yang luka kemudian Lebah mencampur Propolis ini dengan enzim air liurnya, Secara alami, Propolis digunakan oleh Lebah sebagai gam untuk menampal sarang dan sebagai penyahkuman (pensterilan) didalam sarang nya.

Propolis bersifat disinfektan (anti bakteria) yang mampu membunuh semua kuman yang masuk ke sarang lebah. lebah meliputi sarangnya dengan propolis untuk melindungi semua yang ada di dalam sarang tersebut dari serangan kuman, virus, atau bakteria, misal: ratu lebah, telur, anak lebah dan? simpanan makanan lebah iaitu madu. Ini terbukti secara saintifik, madu tidak akan berkulat, basi atau rosak walaupun disimpan seratus tahun. Disebabkan, madu telah bercampur propolis semasa disarangnya.

Sabun Madu Propolis

  • Kulit kayu manis sebagai antioksidan membantu mengawal pertumbuhan jerawat, Memudarkan parut jerawat dan mencerahkan kulit wajah.Juga bertindak sebagai anti inflamasi dan anti bakteria.
  • Cengkih dianggap menghangatkan, menghilangkan rasa sakit setempat, membantu mengeluarkan angin, mengharumkan anti bakteri, menghilangkan kejang perut.
Toner Madu Propolis
  • Mencerahkan kulit.
  • Memudarkan parut dan kesan jerawat.
  • Menganjalkan dan menghaluskan kulit.
  • Anti penuaan.
  • Anti Oksiden.
  • Menyerikan wajah.
  • Mengecilkan liang pori.
  • Menyingkirkan bintik-bintik hitam di wajah.
Day & Night Cream Madu Propolis
  • Mampu merencatkan masalah jerawat dan jeragat.
  • Memudarkan parut.
  • Menghalus dan mencerahkan kulit.
  • Mencegah kulit kusam.
  • Meratakan rona kulit.
  • Mengecilkan pori dan mengurangkan kedutan halus agar kulit kelihatan lebih segar dan berseri.

Set Wajah Madu Propolis Ekstrak Collagen D’HERBS

propolis

HARGA Set Wajah Madu Propolis Ekstrak Collagen D’HERBS : RM59.90

 

logo jpeg

BOLEH JUGA WALK IN KE KEDAI KAMI DI IMUSLIMSHOP PS09 TINGKAT BAWAH PASARAYA GIANT KUALA TERENGGANU.

beli onlineLANGKAH MUDAH BERURUSNIAGA DENGAN KAMI

LANGKAH 1. Bank In AKAUN BANK ( Masukkan duit ke akaun kami)

No Akaun MAYBANK Saya : 163019375665

Nama Akaun : WAN FARANAQUIAH BT

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD : 13017020677297

NAMA AKAUN : WAN FARANAQUIAH BT

BANK CIMB : 13020127138525

NAMA AKAUN : WAN FARANAQUIAH BT

LANGKAH 2.  SMS / Email / PM

CARA HUBUNGI

SMS Kepada: Jie 0199858053/ whats app 0199858025

atau Email ke: imuslimhbm@gmail.com

NAMA PRODUK< jarak>  JUMLAH KUANTITI< jarak>  JUMLAH BAYARAN < jarak> MASA BANK IN< jarak> TARIKH BANK IN<jarak> NAMA BANK< jarak>NAMA ANDA< jarak>  ALAMAT ANDA< jarak> NO. TEL

Contoh :Mr Long Beard Spray Jambang, 1 KOTAK, RM110, 17:45 01.01.2008 MAYBANK AHMAD ABDULLAH NO.12, JLN 13/2D, KAMPUNG SENTOSA, 43560 BANGI, SELANGOR 0123456789

Kami menggunakan perkhidmatan POS LAJU. Kebiasaannya 2-3 hari akan sampai.

Sebarang pertanyaan dan soalan sila hubungi ;

Jie 0199858053 / whats app 0199858025 ATAU email ke imuslimhbm@gmail.com / sila like link di facebook kami : imuslimshop.com

15 thoughts on “Set Wajah Madu Propolis Ekstrak Collagen D’HERBS

  1. Saya dah pakai produk ni lebih kurang 2 mggu,kenapa jerawat tumbuh makin banyak ye?ke memang macam tu pada permulaannya?

  2. sya nak tanya ni,sya hanya guna sabun madu propolis,tapi kulit muka sya terasa hangat je selepas menggunakan sabun tu .adakah awal permulaan menggunakan sabun tu memang kesan nya mcam tu.sya tak guna one set

  3. assalamualaikum. saya baru pakai 4hari. dan tumbuh jerawat/biji biji di kawasan hidung. kawasan tepi kepala ada jugak. kenapa ya? adekah itu kesan permulaan?

  4. salam, sy baru menggunakan set wajah madu propolis dlm masa satu minggu…kenapa warna kulit saya berubah menjadi kusam dan timbul jeragat ?

  5. salam saya nak tnya laaa. sya da pkai seminggu lepas tu dalam masa seminggu ni tumbuh jerawat knp ya???

  6. salam , saya mula pakai set nh awal tahun nh, sampai skrg tak nmpak prubhn bekas jerawat jdi pudar .. kenapa ya ?? cuma kulit muka saja jdi cerah sdikit .. mohon jwapan🙂 . tq

  7. Mengelupas tak kalau gunakan produk nie?
    Saya mmg ade masalah jeragat.. tp.. tgk komen2x di atas…
    mcm byk masalah jer… mmg sesuai utk semua jenis kulit ke?

  8. aslm. sy nk tnya. sy dh guna produk ni sebulan. drp muka sy tak teruk dgn jerawat. dn sekarang bertambah teruk.. Allah2.. hnya Allah sja yg thu prasaan sy skrg.. sy rasa malu sgt2 nk berhadapn ngn org.

  9. wassalam fatin wani, kami pun tidak tahu sebab yang memeberikan kesan pada muka sis. kami akan cuba panjangkan pada syarikat DHERBS untuk mendapatkan feedback mereka. Satu lagi soalan dari kami. Satu Lagi kami ingin pengesahan, adakah produk yang sis pakai dibeli dari imuslimshop?

  10. Assalamualaikum..
    Saya Linda dari Terengganu. Saya baru sahaja menggunakan produk ini. Masalah kulit saya, kulit saya mudah ditumbuhi jerawat dan meninggalkan parut. Tetapi, jerawat ini hanya tumbuh di kawasan tepi pipi berhampiran dengan telinga. Alhamdulillah saya dapat rasakan perbezaan apabila menggunakan set propolis madu ini. Namun saya kurang menyukai krim siang malamnya kerana ia agak melekit di muka. Bagi saya krim siang malam ini hanya sesuai digunakan sebagai krim malam tetapi tidak ketika tidur.
    Baru 2-3 hari penggunaan saya merasakan kegebuan kulit muka saya. Jerawat juga nampak semakin kecut.
    Saya rasa saya akan teruskan penggunaan sabun dan toner set propolis madu Dherbs ini.
    Terima kasih..Dherbs.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s