RADIANCE SIGNATURE

Radiance Signature

blogger-image-990111894

 

HARGA PROMOSI RADIANCE SIGNATURE

RM 160 + 2 FREE GIFT + KOS PENGHANTARAN LAJU

Kandungan : 1 Kotak (20 Sachet)

 

 

Radiance Signature ni diperbuat daripada 100% collagen yg berkualiti tinggi dan bermutu, dan  ia hanya menggunakan gluta buah dan tiada gula tiruan didalamnya. Selain itu, ada juga Vitamin C, madu dan kurma yang menjadikan collagen ni makanan Sunnah yang penuh dengan kebaikan.

 

Semenjak diperkenalkan pada penghujung tahun 2013, produk ini semakin hangat diperkatakan kerana telah menghasilkan beratus-ratus testimoni pelanggan yang telah mencuba Radiance Signature Whitening & Glowing Series Collagen dan telah melihat sendiri hasil keberkesanannya. Tidak seperti produk lain di pasaran, semestinya produk ini memiliki keistimewaannya yang tersendiri sebab itu ia menjadi pilihan pengguna masa kini. Kandungan KOLAGEN IKAN LAUT DALAM GRED AAA adalah kunci utama kulit pengguna Radiance Signature semakin hari semakin cantik. Produk yang mengandungi kolagen biasa lambat @ tidak langsung memberi kesan kepada struktur kulit. Sebab itu pemilihan produk yang bagus amat penting sekali supaya wang anda tidak dibazirkan begitu sahaja. Kami akan kongsikan info menarik mengenai kandungan Radiance Signature Whitening & Glowing Series Collagen ini.

Anda Nak KULIT GLOW, CERAH & MULUS???
atau

Anda Nak Hilangkan Masalah JERAWAT & KULIT BERMINYAK???

atau
Anda Nak BERAT IDEAL, RAMPING & MENAWAN???
atau
Anda Nak SIHAT & BERTENAGA???

 

 

testimoni 2 (1)

 

 

 

 

KELEBIHAN RADIANCE SIGNATURE

Kecantikan: 

✓ Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan ✓ Memberikan kulit yang cantik dan sihat ✓ Menjadikan kulit glowing secara natural ✓ Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya✓ Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda ✓ Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit ✓ Menghilangkan sel kulit mati ✓ Mengecutkan dan menghilangkan jerawat ✓ Menghilangkan jeragat. ✓ Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat ✓ Menghilangkan kesan lebam di bawah mata ✓ Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan ✓ Mengecilkan pori-pori.

Kesihatan:

✓Anti kanser ✓ Menstabilkan tekanan darah ✓ Menstabilkan hormon lelaki dan wanita ✓ Merawat ekzema ✓ Merawat imsonia ✓ Merawat resdung ✓ Merawat penyakit kencing manis ✓ Merawat dan mencegah kanser payudara ✓ Merawat dan mencuci buah pinggang✓ Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan ✓ Bertindak sebagai Anti-Body ✓ Memberikan tenaga serta merta ✓ Memberikan tidur yang nyenyak ✓ Merawat keputihan pada alat sulit wanita✓ Menegang dan menganjalkan payudara ✓ Merapatkan alat sulit wanita yang longgar ✓ Merawat rambut gugur dan tidak bermaya ✓ Melawaskan pembuangan.

Bentuk Badan Yang IDEAL

 ✓ Mengawal berat badan ✓ Membuang toksin dalam badan ✓ Meningkatkan kadar metabolisme badan ✓ Memberikan rasa kenyang ✓ Mengawal nafsu makan.

KANDUNGAN BAHAN DALAM RADIANCE SIGNATURE ALMAS

radiance-signature-bahan

Radiance Signature Whitening & Glowing Series Collagen diformulakan dengan kombinasi bahan-bahan terbaik yang mampu memberikan kesan positif kepada kulit pengguna. Bukan sahaja untuk wajah atau kulit, tetapi ia juga berfungsi dalam proses penghasilan sel baru dalam badan. Seperti sedia maklum, makanan sunnah seperti madu, kurma & delima adalah antara yang terbaik. Ia mampu memberikan 1001 jenis kebaikan kepada tubuh badan.

  • Rahsia cantik pengguna produk ini adalah sumber KOLAGEN GRED AAA yang sangat bermutu tinggi.
  • PURASWEET (gula rendah lemak) digunakan untuk menggantikan gula sebenar. Boleh mengelakkan badan pengguna menerima dos gula yang tinggi dari gula yang manis yang boleh menyebabkan kegemukan.
  • Anti oksida yang popular iaitu VITAMIN E juga turut berfungsi sebagai anti-penuaan & menghilagkan parut.
  • Penggunaan RO WATER memastikan sumber air dalam produk ini adalah bersih.

 

 

 

Proses: Radiance Signature akan :

 

1. Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.

2. Merawat dan menggantikan sel-sel kulit mati.

3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.

4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.

 

PERSOALAN YANG SERING MENJADI PERTANYAAN PENGGUNA RADIANCE SIGNATURE

Soalan 1 : Apa bezanya Radiance Signature collagen dgn collagen jenama lain?

  • Radiance Signature ni diperbuat daripada 100% collagen yg berkualiti tinggi dan bermutu, dan  ia hanya menggunakan gluta buah dan tiada gula tiruan didalamnya. Selain itu, ada juga Vitamin C, madu dan kurma yang menjadikan collagen ni makanan Sunnah yang penuh dengan kebaikan.
  • Jadi pembeli akan mendapat sepenuhnya khasiat dan zat collagen ni, sebab ada juga sesetengah collagen di luar sana yang mengandungi 70% kandungan gula dan hanya 30% collagen, jadi kita sebagai pengguna perlulah bijak sebab kita ni membeli  untuk minum collagen atau minum air gula je?

Soalan 2 : Ibu mengandung boleh ambil ke collagen Radiance Signature ni?

  • Ye boleh, ibu mengandung boleh mengambil Radiance Signature kerana ianya supplement kecantikan yang tidak mengandungi bahan yang merbahaya atau ingredients yang meragukan.

Soalan 3 : Betul ke boleh “putih,cerah dan gebu” dalam masa 3 hari, boleh beri gerenti?

  • Memang ade testimoni pengguna Radiance Signature yg mendapat kesan putih dan gebu sesingkat 3 hari, tetapi ianya bergantung kepada faktor genetik dan penerimaan badan masing-masing. Alhamdulillah so far customer sangat berpuas hati..
  • Seperti kata pengasas Radiance “Kita bukan Tuhan nak beri gerenti kepada manusia lain” …. Haa jadi berpegang la pada kata-kata tu, kalau niat baik insyaallah baiklah hasilnya pada diri kita

Soalan 4: Waktu datang bulan (period) boleh ambil ke?

  • Boleh, tiada masalah.

Soalan 5: Kenapa harga collagen ni mahal sangat?

  • Bahan yang hendak kita minum dan dijadikan darah daging kita memang la perlu diperbuat daripada bahan yang berkualiti. Kalau sesetengah dari kita sanggup berpakaian dan berpenampilan rapi dengan pemakaian barang-barang berjenama yg mahal, kenapa kita tidak sanggup invest untuk menjaga rupa paras, kesihatan luaran dan dalaman kita?
  • Kalau kita beli benda yg murah tetapi belum tentu kualitinya terjamin baik untuk diri kita, tak guna juga kan? Lebih baik invest sedikit pada bahan yang berkualiti dan bermutu serta terjaga halal dan kebersihan pembuatan produk tersebut. Itu personal opinion Intan

Soalan 6: Collagen ni semua untuk perempuan je kan? Lelaki tak perlulah semua ni?

  • Seperti kata pengasas Radiance, memangla tak semua lelaki mendambakan kulit yang “Cerah,Putih dan Gebu” hehehe tapi kita kenalah ingat yang badan kita sama je, sama ada lelaki ataupun wanita, kita perlukan collagen untuk menjaga kesihatan dan keremajaan kulit.
  • Selain tu Radiance Signature juga memberikan stamina dan tenaga kepada badan dan meningkat metabolisme tubuh. Ada jugak testimoni yang mana rambut kurang gugur selepas pengambilan collagen Radiance Signature ni.
  • Haa khasiat-khasiat tu semua tak cukup ke untuk dijadikan sebab, kenapa lelaki pon perlu mengambil Radiance Signature ?

Soalan 7 : Dalam sehari berapa kali sepatutnya ambil Radiance Signature ni untuk nampak kesan?

  • Disarankan ambil collagen Radiance Signature ni sehari sekali, iaitu waktu malam sebelum kita tidur. Tetapi, boleh juga diambil 2 kali sehari, iaitu sekali waktu malam, sekali lagi waktu pagi. Dan bagi mereka yang selalu lupa nak minum collagen macam I ni, boleh ambil 2 sachets serentak pada waktu malam.
  • Bezanya, bila waktu malam, collagen tu mudah diresap oleh tubuh badan untuk membantu memperbaiki sel-sel kulit jadi hasilnya besok bangun kulit glowing, cerah dan parut-parut jerawat boleh pudar.
  • Kalau diambil waktu pagi pulak, ia akan bantu memberikan tenaga tambahan, meningkatkan metabolisme sekaligus boleh bakar lebih banyak kalori berlebihan dan jugak kalau bekerja di bawah air-cond seharian, kulit takkan kering-kering tapi moist dan lembap je *pengalaman I sendiri yang ada masalah kulit kering
  • Mengenai kesan, ia bergantung pada genetik masing-masing dan masalah dalaman apa yang kita hadapi, ada yang minum 2 sachets dah nampak kesan, ada yang minum 3 kotak baru dapat kesan, jadi ianya bergantung.
  • Kalau mampu untuk minum 2 kali sehari, boleh jeeee tapi kalau nak ambil sehari sekali pon boleh

Soalan 8 : Sekotak Radiance Signature boleh tahan berapa lama?

  • Sekotak Radiance Signature ade 20 sachets, kalau ambil sehari sekali boleh bertahan 20 hari. Harga berpatutan sebab Radiance Signature mengandungi 100% collagen ikan grade A, jadi tu sebab baru consume 2-3 hari dah boleh nampak effect pada kulit, tak perlu nak tunggu consume 4-5 kotak baru boleh nampak kesan

Soalan 9 : Untuk kulit berjerawat memang boleh hilang ke jerawat tu, kalau guna Radiance Signature ni?

  • Memang ada banyak testimoni-testimoni dari pembeli yang mana masalah jerawat diorang dapat diselesaikan dengan cepat lepas ambil Radiance Signature, tetapi perlu juga tengok apa faktor jerawat tu, haa kalau masalah disebabkan ketidakstabilan hormon (nak datang bulan), atau disebabkan faktor hygine (tidak cuci berus-berus solekan dengan kerap), kenalah pastikan masalah-masalah tu semua tiada barulah boleh Radiance Signature membantu kulit kita mengurangkan jerawat pada kulit tu semua okay?

Soalan 10 : Kalau berhenti ambil Radiance Signature, ade apa-ape side effects tak?

  • TIADA. 
  •  Ramai betul tanya Intan soalan ni, iyela Intan paham, minum collagen ni satu investments kan, sebab kalau kita tak mampu nak teruskan investments tu dan terpaksa berhenti minum , kita mesti risau kalau-kalau kulit kita jadi semakin gelap, berjerawat atau tumbuh bintik-bintik putih. Eh seriously kalau macam tu sekali side effects berhenti minum, Intan pon tak berani nak minum collagen, sebab kita bukan tahu kalau bulan-bulan seterusnya kita tak ade peruntukan duit untuk membeli collagen kan, so macamane kan.
  • Tapi tak, Radiance Signature tiada kesan sebegitu
  • Kkalau berhenti minum. Kulit pon takkan terus kusam lepas berhenti minum Radiance Signature. Cuma kena tahu sedikit mengenai fakta kulit…
  • Kulit kita ada kitaran hidup selama 28 hari, kulit yang kusam ialah sel-sel kulit mati yang dah berada di permukaan muka lebih dari 28 hari. Jadi bila ada sel kulit yang tertanggal, dan ada pula sel kulit yang tidak tertanggal, itulah menyebabkan tona kulit tak sekata, kulit jadi kusam dan hilang keserian.
  • Jadi ini, bila berhenti ambil Radiance Signature, kulit tetap cerah dan glowing seperti seadanya cuma bila lama kelamaan terdedah pada matahari, terdedah pada habuk dan pencemaran, itu semua akan menjadi faktor kenapa kulit menjadi kusam semula dan hilang keserian, bukan sebab berhenti ambil Radiance Signature.

 

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNA RADIANCE SIGNATURE

10418220_10152462086094666_8931859397445801699_n

 

radiance-signature-testimoni6

 

testimoni 2

 

HARGA PROMOSI RADIANCE SIGNATURE

RM 160 + 2 FREE GIFT + KOS PENGHANTARAN LAJU

Kandungan : 1 Kotak (20 Sachet)

BELI RADIANCE SIGNATURE DENGAN KAMI SEKARANG!!!!!

 

logo jpeg

BOLEH JUGA WALK IN KE KEDAI KAMI DI IMUSLIMSHOP PS09 TINGKAT BAWAH PASARAYA GIANT KUALA TERENGGANU.

beli onlineLANGKAH MUDAH BERURUSNIAGA DENGAN KAMI

LANGKAH 1. Bank In AKAUN BANK ( Masukkan duit ke akaun kami)

No Akaun MAYBANK Saya : 163019375665

Nama Akaun : WAN FARANAQUIAH BT

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD : 13017020677297

NAMA AKAUN : WAN FARANAQUIAH BT

BANK CIMB : 13020127138525

NAMA AKAUN : WAN FARANAQUIAH BT

LANGKAH 2.  SMS / Email / PM

CARA HUBUNGI

SMS Kepada: Jie 0199858053/ whats app 0199858025

atau Email ke: imuslimhbm@gmail.com

NAMA PRODUK< jarak>  JUMLAH KUANTITI< jarak>  JUMLAH BAYARAN < jarak> MASA BANK IN< jarak> TARIKH BANK IN<jarak> NAMA BANK< jarak>NAMA ANDA< jarak>  ALAMAT ANDA< jarak> NO. TEL

Contoh :Mr Long Beard Spray Jambang, 1 KOTAK, RM110, 17:45 01.01.2008 MAYBANK AHMAD ABDULLAH NO.12, JLN 13/2D, KAMPUNG SENTOSA, 43560 BANGI, SELANGOR 0123456789

Kami menggunakan perkhidmatan POS LAJU. Kebiasaannya 2-3 hari akan sampai.

Sebarang pertanyaan dan soalan sila hubungi ;

Jie 0199858053 / whats app 0199858025 ATAU email ke imuslimhbm@gmail.com / sila like link di facebook kami : imuslimshop.com