Sabun MZ SCRUB SOAP Vitamin A, C & E

SABUN  VITAMIN A,C & E WITH SCRUBBING EFFECT   MZ SECRET SOAP

imuslimshop-sabunvitaminacescrubbingeffect

imuslimshop-sabunvitaminacesrub4

Harga  : RM60 

Penggunaan Sehingga 2 BULAN !!

SABUN VITAMIN ACE MZ SECRET YANG TELAH DIUPGRADEKAN

Muka Anda Kusam?

Teringin nak cantik?

Atau wajah sekarang dah tak SECANTIK dulu?

Cantikkan wajah dengan Sabun Vitamin A, C & E yg Di Perbaharui dengan penambahan Tee Tree, Olive Oil dan Aloe Vera.

DIJAMIN BERKESAN !!

Sabun muka dan badan MZ Secret kini dengan pek baru dan ditambah dengan scrubbing effect.

Sabun Vitamin A,C,E MZ Secret Soap adalah sabun pencuci wajah dan badan yang dengan formulasi khas untuk mengatasi semua masalah utama kulit rakyat Malaysia sepantas 3 hari saja!

SABUN VITAMIN ACE MZ SECRET YANG TELAH DIUPGRADEKAN

DIPERBAHARUI DENGAN
5XX LEBIH BERKESAN!
5XX LEBIH PANTAS!
5XX LEBIH UNIVERSAL!

DIJAMIN 100% BERKESAN!

MZ SECRET SOAP VITAMIN A,C & E WITH SCRUBBING EFFECT mampu mengatasi masalah:-

– JERAWAT / JERAGAT/ PIGMENTASI
– PARUT
– STRETCHMARKS
– BLACKHEAD / WHITEHEAD
– KULIT WAJAH BERMINYAK
– KULIT BERKEDUT
– KULIT YANG KUSAM / GELAP TERMASUK DI BAHAGIAN BADAN
– TONA KULIT TIDAK SEKATA
– KESAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
– KULIT TAMPAK KASAR.

Apa jua masalah kulit anda, apa jua keadaan kulit anda, segalanya bakal dipulihkan sepantas 3 hari. Vitamin ACE Sabun Vitamin A,C & E mengandungi : –

1. Glutathione Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat, parut jerawat, age spots dan freckless.

2. Kojic Acid Kojic acid lebih efektif daripada agen pemutihan yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. kojic acid selamat dan tidak mendatangkan kesan yang merbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah neutral ekstrak yang mencerahkan cela-cela dan parut.

3. Vitamin A, C & E Sebagai Antioksidan yang kuat melindungi kulit terhadap pengaruh negatif faktor luar seperti (pencemaran, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb). Merangsang pertumbuhan dan peningkatan pertumbuhan kolagen kulit, yang akan menjaga keanjalan serta kehalusan kulit (anti aging dan anti wrinkle). Mencerahkan kulit (brightening effect). Tanpa kesan samping yang merugikan. Dengan Vitamin – C kulit lebih cerah secara semulajadi.

KELEBIHAN MZ SECRET SOAP VITAMIN A,C & E WITH SCRUBBING EFFECT : 
• mengecilkan pori-pori
• mengawal blackheads and whiteheads
• mengawal keseimbangan pH pada kulit
• mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif
• mengurangkan kesan parut pada kulit
• mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
• mampu mengurangkan garis-garis halus / kedut pada wajah
• mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis, stretchmarks, kesan selulit dan sebagainya
• kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation
• kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri
• meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal,sihat dan berseri
• sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak
• mengurangkan noda-noda a hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak dan bikini line
• untuk menghilangkan kehitaman di celah peha dan ketiak….
• bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala
• melembutkan rambut dan menyihatkannnya
• mematikan jerawat muka, kurangkan kedut muka, facelift up, eyebag, dark circles, jeragat, pigmentation menegangkan muka dan menaikkan seri kulit muka
• boleh dijadikan syampu untuk menjadikan rambut lebih sihat, berkilat dan lembut.

SABUN  VITAMIN A,C & E WITH SCRUBBING EFFECT MZ SECRET SOAP sangat berkesan untuk menanggalkan daki – daki pada bahagian kulit yang sering terlindung atau terlipat seperti :

i. bawah ketiak

ii. bawah pelipat siku dan lutut 

iii. bahagian tengkuk dan celah peha menyegarkan tubuh badan dan menajamkan deria bau(haruman tumbuhan semulajadi)

SABUN  VITAMIN A,C & E WITH SCRUBBING EFFECT MZ SECRET SOAP SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT :
BERMINYAK, SENSITIF, KERING, NORMAL, BERJERAWAT, BERSISIK, BERPARUT DLL MALAH SANGAT SESUAI UNTUK KULIT BAYI TERUTAMA YANG MEMPUNYAI MASALAH ENZEMA.

Tahukah anda kenapa Sabun Vitamin A, C & E yang sekarang ini LEBIH BERKESAN! LEBIH PANTAS! & LEBIH UNIVERSAL!??

Sepantas 3 hari penggunaan, anda sudah boleh mula lihat kesannya!

Kenapa anda perlu CUBA SABUN  VITAMIN A,C & E WITH SCRUBBING EFFECT MZ SECRET SOAP :-

MZ SECRET adalah syarikat yang memulakan fenomena Sabun Vitamin A,C & E sejak tahun 2012.

Mendapat kelulusan KKM no kelulusan MZ SECRET SOAP : NOT130602311K dijamin HALAL

kkm mz secret soap

Sabun kecantikan keluaran MZ SECRET mempunyai jumlah testimoni paling ramai berbanding beratus produk kecantikan di pasaran.

Ianya 500% berkesan !!! 

SABUN  VITAMIN A,C & E WITH SCRUBBING EFFECT MZ SECRET SOAP :-

– Menghilangkan jerawat/parut/pigmentasi/stretchmarks dan cela
– Mengurangkan kedut serta menegangkan
– MENCERAHKAN kulit yang kusam/gelap termasuk bahagian badan
– Menyamaratakan tona kulit
– Menghilangkan hitam di bahagian ketiak dan peha
– Menghilangkan minyak berlebihan
– Wajah lebih putih berseri
– Kulit lebih licin
– Memudarkan jeragat
– Menghilangkan blackhear/whitehead

** Sesuai untuk LELAKI dan WANITA
 
 ** Boleh digunakan untuk MUKA dan BADAN.
Tips Penting :
Tangan adalah antara punca utama kepada masalah wajah anda, jangan kerap menyentuh wajah jika anda ingin dapatkan kulit yang cantik berseri.
 
MZ SECRET SOAP VITAMIN A,C & E WITH SCRUBBING EFFECT
 
Dengan adunan khas Tea Tree, Olive Oil dan Aloe Vera, Sabun Vitamin A,C & E ini bakal memberikan anda pengalaman yang tidak pernah anda alami sebelum ini.
 
3 X LEBIH BERKESAN! 3 X LEBIH PANTAS! 3 X LEBIH UNIVERSAL!
 
Apa jua masalah kulit anda, apa jua keadaan kulit anda, segalanya bakal dipulihkan sepantas 3 hari.
KANDUNGAN MZ SECRET SOAP VITAMIN A,C & E WITH SCRUBBING EFFECT:
Sabun Vitamin A,C & E kami kini telah diadun khas dengan Tea Tree, Olive Oil & Aloe Vera!
Vitamin ACE
bahan mz soap ace
 ANDA MEMPUNYAI MASALAH INI???
*MASALAH KULIT
*PIGMENTAS
*KULIT BERMINYAK
*KULIT KUSAM
*STRETCH MARK
*BLACKHEAD/WHITEHEAD

*HITAM CELAH PAHA & KETIAK

Sabun Vitamin A,C & E mengandungi : –
 
1. Glutathione
Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat, parut jerawat, age spots dan freckless.
2. Kojic Acid
Kojic acid lebih efektif daripada agen pemutihan yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. kojic acid selamat dan tidak mendatangkan kesan yang merbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah neutral ekstrak yang mencerahkan cela-cela dan parut.
 
3. Vitamin A, C & E
Sebagai Antioksidan yang kuat melindungi kulit terhadap pengaruh negatif faktor luar seperti (pencemaran, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb). Merangsang pertumbuhan dan peningkatan pertumbuhan kolagen kulit, yang akan menjaga keanjalan serta kehalusan kulit (anti aging dan anti wrinkle). Mencerahkan kulit (brightening effect). Tanpa kesan samping yang merugikan. Dengan Vitamin – C kulit lebih cerah secara semulajadi.
tea-tree
4. TEA TREE OIL :
✔ Mengandungi antiseptic, antibakteria dan pembasmi kulat. Ia dapat membasmi jerawat. Jerawat akan lebih cepat mengering dan tidak meninggalkan bekas. Hampir segala jenis kulat di tubuh dapat diatasi dengan tea tree oil, salah satunya kulat di jari kaki. Ia juga dapat mencegah terjadinya infeksi yang timbul akibat kulat. Selain menghilangkan kelemumur, ia juga dapat mencegah kekeringan dan menjaga kelembapan alami di kulit kepala.
olive oil
5. MINYAK ZAITUN (OLIVE OIL) :
✔ Minyak zaitun boleh digunakan untuk dalaman (kesihatan) juga luaran (kecantikan). Ia digunakan dalam pembuatan produk kecantikan kerana ciri2nya yang boleh melembutkan kulit.

aloe- Vera

6. ALOE VERA :
✔ Aloe vera mengandungi 96% kandungan air dan selebihnya adalah minyak pati, asid amino, mineral, vitamin, enzim dan glikoprotein. Daun aloe vera atau lidah buaya akan mengeluarkan jeli jika diramas dan ia boleh digunakan untuk mengurangkan kedutan pada kulit muka dan tangan. Ia juga dijadikan sebagai bahan pelembab dan pelembut untuk kulit dan rambut.

CARA GUNA SABUN  VITAMIN A,C & E WITH SCRUBBING EFFECT MZ SECRET SOAP:
1- Bersihkan tangan sebelum guna, basahkan wajah dengan air suam agar pori-pori lebih terbuka. Dengan ini, khasiat Sabun Vitamin A, C &E akan lebih mudah meresap ke wajah.
2- Gosokkan Sabun Vitamin A C &E di telapak tangan dengan sedikit air, dan sapukan secara lembut dengan jari tangan ke seluruh wajah bermula dari dahi, hidung, pipi dan leher. Lakukan pergerakan memutar pada wajah selama 2-3 minit. Kemudian biarkan seketika selama 1-2 minit.
3- Basuh muka dengan air beberapa kali sehingga sisa-sisa sabun hilang di wajah. Gunakan air sejuk agar pori-pori tertutup dan melancarkan peraliran darah.
4- Keringkan wajah dengan tuala bersih
5- Sesuai digunakan 2 x sehari (pagi dan malam)
6- Sabun ini boleh mencerahkan kawasan yang gelap seperti celah ketiak, peha dan leher. Pada bahagian badan boleh dibiarkan lebih dari 3 minit sebelum cuci.

*** Boleh juga digunakan sebagai shampoo (Tak perlu guna shampoo dan conditioner lain lagi).

Caranya adalah:

1- Basahkan rambut kemudian keluarkan buih pada tapak tangan dan gosok seluruh kepala dan rambut.

2- Tidak perlu buih yang banyak seperti shampoo yang lain. Rambut akan lebih lembut, bersinar, hitam, lebat dan InsyaAllah tiada kelumumur.

TIPS PENTING :

Tangan adalah antara punca utama kepada masalah wajah anda, jangan kerap menyentuh wajah jika anda ingin dapatkan kulit yang cantik berseri.

SIJIL KELULUSAN KKM :
kkm mz secret soap
KILANG :
gambarkilang2
gambarkilang

SABUN  VITAMIN A,C & E WITH SCRUBBING EFFECT   MZ SECRET SOAP

imuslimshop-sabunvitaminacescrubbingeffect

imuslimshop-sabunvitaminacesrub4

Harga  : RM60 

 

logo jpeg

BOLEH JUGA WALK IN KE KEDAI KAMI DI IMUSLIMSHOP PS09 TINGKAT BAWAH PASARAYA GIANT KUALA TERENGGANU.

beli onlineLANGKAH MUDAH BERURUSNIAGA DENGAN KAMI

LANGKAH 1. Bank In AKAUN BANK ( Masukkan duit ke akaun kami)

No Akaun MAYBANK Saya : 163019375665

Nama Akaun : WAN FARANAQUIAH BT

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD : 13017020677297

NAMA AKAUN : WAN FARANAQUIAH BT

BANK CIMB : 13020127138525

NAMA AKAUN : WAN FARANAQUIAH BT

LANGKAH 2.  SMS / Email / PM

CARA HUBUNGI

SMS Kepada: Jie 0199858053/ whats app 0199858025

atau Email ke: imuslimhbm@gmail.com

NAMA PRODUK< jarak>  JUMLAH KUANTITI< jarak>  JUMLAH BAYARAN < jarak> MASA BANK IN< jarak> TARIKH BANK IN<jarak> NAMA BANK< jarak>NAMA ANDA< jarak>  ALAMAT ANDA< jarak> NO. TEL

Contoh :sabun  MZ, 1 KOTAK, RM60, 17:45 01.01.2008 MAYBANK AHMAD ABDULLAH NO.12, JLN 13/2D, KAMPUNG SENTOSA, 43560 BANGI, SELANGOR 0123456789

Kami menggunakan perkhidmatan POS LAJU. Kebiasaannya 2-3 hari akan sampai.

Sebarang pertanyaan dan soalan sila hubungi ;

Jie 0199858053 / whats app 0199858025 ATAU email ke imuslimhbm@gmail.com / sila like link di facebook kami : imuslimshop.com

5 thoughts on “Sabun MZ SCRUB SOAP Vitamin A, C & E

  1. perbezaan nano celltec dengan yg scrub ialah

    Teknologi Nano-CellTec meningkatkan keberkesanan

    ✔ Kulit lebih lembab sehingga 2 kali ganda!
    ✔ Kulit lebih cerah sehingga 3 kali ganda!
    ✔ Menghaluskan kulit wajah dengan ketara!
    ✔ Kulit wajah lebih ‘glowing’ secara semulajadi!
    ✔ Melambatkan proses penuaan!Parut memudar lebih pantas
    ✔ Jerawat degil mengecut lebih pantas!
    ✔ Lebih sesuai untuk pelbagai jenis kulit!
    ✔ Parut memudar lebih pantas!

  2. saya dh mcm2 sabun yg dh try .. trpling latest dherb lunas pnya .. tp smua yg sy pkai xdak 1 pn yg hilangkn jerawat n parut kt muka .. ada yang bekurang hanya dan ada yg lebih . boleh ka sy nak cuba yg mz pulak ? xdak kesan sampingan yg lain ke ?

  3. kalau saya pakai yang scrub… tp bulan depan guna yang nano celltec… tak ade effect ke???? atau sama je tindakan dia cuma yang nano celltec ini lebih cepat tindakan dia

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s