COLLA JELLY CHRISZEN

Colla Jelly Chriszen

 

10 packs x 20g

Harga Promosi  Colla Jelly Chriszen : 

RM 49.00 / Semenanjung Malaysia

RM 53.00 / Sabah & Sarawak

 

Nak cerah lagi dan lagi? Semestinya Chriszen Colla Jelly, Jeli sangat!
Kolagen memang sudah trending sekarang untuk kita tampil sihat, cerah dan cantik. Bermacam-macam brand di pasaran. Sampai pening kan untuk kita buat pilihan. Kolagen sangat penting untuk kita untuk mengekalkan keremajaan dan kesihatan bukan hanya wajah malah tubuh. Kolagen akan semakin berkurangan dalam badan kita bila umur semakin meningkat, so kita kenalah top-up kolagen tu semula. So kali ni aku nak share tentang satu produk yang berasaskan kolagen, tapi yang ni tersangatlah unik dari produk yang lain ada di pasaran. Chriszen Colla Jelly. Sebab apa ia unik, sebab ianya dalam bentuk jelly dan sangat berkhasiat.

 

Terdapat dalam 3 perisa

 

– Laici

-Mangga

-Strawberi

 

Chriszen Colla Jelly diperkaya dengan kolagen

 

campuran-buah

Beri-beri campuran
rumpai-laut
Rumpai laut
pomegrantejuice
Delima
hqdefault
Aloe vera
EstroG-100, sel stem epal yang terbukti keberkesannya untuk memelihara kecantikan kulit. Di samping membantu mencerahkan kulit, ia turut berupaya meningkatkan keanjalan dan keremajaan kulit anda.

Kelebihan Colla Jelly Chriszen

– Lebih senang makan dan bawa
– Meningkatkan kecerahan kulit
– Memelihara keremajaan kulit
-Melindungi kulit daripada kerosakan akibat pencemaran mahupun sinaran UV
– Mengurangkan kesan kedutan, selulit dan garis-garis halus
– Mengecilkan liang pori
– Memperbaiki tona kulit agar lebih sekata
– Mengekalkan kelembapan kulit
– Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut dan kulit kusam

Produk baru Jeli Kesihatan kini dilancarkan! Chriszen Jeli Kolagen pertama di Malaysia!

Makanan kesihatan yang paling mudah untuk kulit cerah, hanya koyak dan makan, senang je~~ (tak perlu bancuh dengan air, tak payah bawa sekali shaker, memang MUDAH dan Cepat!)

Buatan Malaysia, kilang GMP, KKM diluluskan, halal diyakinkan! (tengah berdaftar)

Colla Jelly Chriszen

10 packs x 20g

Harga Promosi  Colla Jelly Chriszen : 

RM 49.00 / Semenanjung Malaysia

RM 53.00 / Sabah & Sarawak

 

 

BELI SEKARANG COLLA JELLY CHRISZEN DENGAN KAMI !!!!!!

IMG-20150425-WA0001

 

logo jpeg

BOLEH JUGA WALK IN KE KEDAI KAMI DI IMUSLIMSHOP PS09 TINGKAT BAWAH PASARAYA GIANT KUALA TERENGGANU.

 

 

beli-online

LANGKAH MUDAH BERURUSNIAGA DENGAN KAMI

LANGKAH 1. Bank In AKAUN BANK ( Masukkan duit ke akaun kami)

No Akaun MAYBANK Saya : 163019375665Nama Akaun : WAN FARANAQUIAH BT

BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD : 13017020677297 NAMA AKAUN : WAN FARANAQUIAH BT 

BANK CIMB : 13020127138525 NAMA AKAUN : WAN FARANAQUIAH BT

LANGKAH 2.  SMS / Email / PM

CARA HUBUNGI SMS Kepada: Jie 0199858053 / whats app 0199858025 atau Email ke: imuslimhbm@gmail.com

NAMA PRODUK< jarak>  JUMLAH KUANTITI< jarak>  JUMLAH BAYARAN < jarak> MASA BANK IN< jarak> TARIKH BANK IN<jarak> NAMA BANK< jarak>NAMA ANDA< jarak>  ALAMAT ANDA< jarak> NO. TEL

Contoh : Minyak Kelapa Dara As-Syifa D’Aura, 1 SET, RM79, 17:45 01.01.2008 MAYBANK AHMAD ABDULLAH NO.12, JLN 13/2D, KAMPUNG SENTOSA, 43560 BANGI, SELANGOR 0123456789

Kami menggunakan perkhidmatan POS LAJU. Kebiasaannya 2-3 hari akan sampai. Sebarang pertanyaan dan soalan sila hubungi ; Jie 0199858053/ whats app 0199858025 ATAU email ke imuslimhbm@gmail.com Sila like facebook kami di link ini : imuslimshop.com